Вземете максимума от нашата афилиейт програма!

Съвет 1: Създавайте кампанийни линкове

Вашите последователи са най-различни – някои може да се интересуват от съвети за по-добър сън, други – от йога и медитация, а трети – да очакват бебе съвсем скоро. Затова е най-ефективно да промотирате различни категории продукти на различните сегменти от аудиторията ви.

Ако искате да промотирате определен продукт или категория, можете да си генерирате кампаниен линк. Много е лесно – просто отидете на “URL адреси на Афилиейта”, поставете избрания от Вас линк към продукт/категория в полето и платформата ще Ви предостави кампаниен линк за секунди.

Съвет 2: Анализирайте статистиките си

Нашата афилиейт платформа Ви позволява да следите колко души са посетили Вашия линк и да сте наясно с Вашите печалби по всяко време. Статистиките ще Ви покажат нагледни резултати от промо активностите Ви и ще Ви помогнат да си изградите план за подсилване кампаниите.

СРЕДНА КОМИСИОНА ЗА 1 ПОРЪЧКА:

51 лв

БРОЙ ПРОДУКТИ В МАГАЗИНА

120+

Съвет 3: Следете за нови продукти 

Ще Ви изпращаме регулярни имейли с най-новото в Home Of Wool – продукти, нови опции за платове и материи, снимки от последните ни фотосесии. Тях ще можете да използвате като готово съдържание за промо активности. Колкото по-често качвате съдържание, толкова по-голям става шансът да увеличите приходите си. Наглеждайте имейла си и ни пишете, ако имате въпроси или бихте искали да Ви изпратим още материали.

 • 236 лв.

  Най-добрият здравословен матрак за новородени и бебета, съчетаващ ръчна изработка и луксозен комфорт. Вълненият матрак дарява детето с необходимите опора и удобство по време на сън.

  Вълната е изключително дишащ материал и осигурява несравним контрол на температурата и влагата във всеки сезон. Държи хладно през лятото и топло през зимата за по-продължителен и по-дълбок сън. Вълнените матраци Home of Wool са изработени без химикали и синтетика, включително забавители на горенето и лепила, за да може вашите деца да са в безопасност от токсините, отделящи се от тях.

  Вълната е натурално резистентна към акари, плесен, микроби и бактерии. Не отделя токсични газове и Летливи органични съединения (ЛОС). Тя е хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора страдащи от различни алергии и чувствителност към химикали.

  Използвайте като възглавница за пода, щом детето надрасне леглото си.

  100% биоразградим продукт, за използването на който са използвани само и единствено устойчиви и възобновяеми материали.

  [vc_tta_accordion c_icon="chevron" active_section="0" collapsible_all="true"][vc_tta_section title="ХАРАКТЕРИСТИКИ" tab_id="1686231788745-414c7ddd-e42e"][vc_column_text]

  • Плитко прошиване, за равна повърхност на матрака.
  • Минавайки през целия матрак, ръчните прошивки (копчета) с ленен конец държат вълната на място.
  • Пълнеж от 100% вълнена вата в 3 пласта по 750 г/м2.
  • Издръжлив цип за регулиране на пълнежа от вата.
  • Безплатен комплект за поддръжка.

  [/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion]

  РАЗМЕР: 31 x 67 x 5 см

  ПЛАТ: 100% Вълна (Oeko-Tex сертифициран)

 • лв.238 лв.

  GOTS® сертифициран

  Тегло – 320 г/м²
  Ширина- 160 см

  Посочената от вас дължина на плата ще получите като едно парче.

  Време за изработка: 1-3 дни

 • 645 лв.

  Без каквито и да било химикали, токсини и без Летливи органични съединения (ЛОС). Хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора страдащи от алергии и чувствителност към химикали. Отблъсква акарите и плесентаПълнежът от вълнa e естествен забавител на горенето, а освен това е антимикробен и антибактериален. 

  100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

  Размер: 162 х 42 x 12 см