Вземете максимума от нашата афилиейт програма!

Съвет 1: Създавайте кампанийни линкове

Вашите последователи са най-различни – някои може да се интересуват от съвети за по-добър сън, други – от йога и медитация, а трети – да очакват бебе съвсем скоро. Затова е най-ефективно да промотирате различни категории продукти на различните сегменти от аудиторията ви.

Ако искате да промотирате определен продукт или категория, можете да си генерирате кампаниен линк. Много е лесно – просто отидете на “URL адреси на Афилиейта”, поставете избрания от Вас линк към продукт/категория в полето и платформата ще Ви предостави кампаниен линк за секунди.

Съвет 2: Анализирайте статистиките си

Нашата афилиейт платформа Ви позволява да следите колко души са посетили Вашия линк и да сте наясно с Вашите печалби по всяко време. Статистиките ще Ви покажат нагледни резултати от промо активностите Ви и ще Ви помогнат да си изградите план за подсилване кампаниите.

СРЕДНА КОМИСИОНА ЗА 1 ПОРЪЧКА:

51 лв

БРОЙ ПРОДУКТИ В МАГАЗИНА

120+

Съвет 3: Следете за нови продукти 

Ще Ви изпращаме регулярни имейли с най-новото в Home Of Wool – продукти, нови опции за платове и материи, снимки от последните ни фотосесии. Тях ще можете да използвате като готово съдържание за промо активности. Колкото по-често качвате съдържание, толкова по-голям става шансът да увеличите приходите си. Наглеждайте имейла си и ни пишете, ако имате въпроси или бихте искали да Ви изпратим още материали.

 • 90 лв.

  По време на процеса на изработка ни остават много различни по размер парчета вата. Не обичаме да изхвърляме и за това искаме да ги предложим на други артисти и занаятчии, които могат да ги намерят за полезни. Идеални са за всеки любител на ръчните изделия!

  Тегло на всяка чанта: 0.5 кг

  Време за изработка: 1-3 дни

 • Original price was: 1,145 лв..Current price is: 916 лв..

  Защитете матраците и възглавниците си с тази ръчно изработена калъфка с цип.

  100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

  Размер: 203 x 152 x 18 см

  Плат: 100% Вълна (Oeko-Tex сертифициран)

 • Original price was: 1,178 лв..Current price is: 942 лв..

  Ръчно изработена и с възможност за пълна персонализация на размер, материя, форма, дизайн и детайли.

  100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

  Размер: 200 х 100 см

  *Въжетата не са включени в цената!