Българска козметика и матрак от вълна в книгата Baby Sussex

Българският екип в книгата Baby Sussex или как Home of Wool попадна в издание за живота в кралския двор.

Книгата Bаby Sussex разказва за първата годинка от живота на бебе Арчи, синът на принц Хари и Меган Маркъл. А какво е общото между Home of Wool и кралското семейство? Общият знаменател е натуралната българска козметика Wooden Spoon, която получи специална покана да бъде представена в книгата, издадена от кралския кореспондент Робърт Джобсън и реномираното издателство SJH Group.

Компаниите, представени в книгата в световен мащаб се броят на пръсти, а за първи път в историята и български продукт бе включен в издание за кралското семейство. За участието си, нашите приятели от Wooden Spoon съставиха своя екип мечта, в който ние бяхме представени от един от любимите ви продукти – вълненото ни матраче за бебешко легло. Фотографът Адриана Янкулова помогна да запечатаме момента на снимка. 

Фактът, че на страниците на книга, която вече е подредена в библиотекте на световните музеи като Louvre, MoMA и Tate Modern, присъстват българска козметика и матраче от вълна, изработено в България ни кара да бъдем изключително горди и доволни от добре свършената работа.

Ценностите на Wooden Spoon и Home of Wool са изключително близки и точно заради това участвахме заедно в представянето на Wooden Spoon в Baby Sussex. И зад двете компании стоят хора, вярващи в чистите, натурални продукти и в силата на това да бъдем близо до природата и да живеем с уважение към нея.

За да продължим доброто партньорство между Home of Wool и Wooden Spoon се свързахме със сдружение Василица и организирахме съвместна пролетна благотворителна инициатива. 

Създадохме комплект от натурална бебешка козметика Wooden Spoon и козметичен несесер Home of Wool, а цялата сума от покупките ще бъде използвана за закупуване на хранителни продукти, обукви, дрехи и учебни материали, които през сдружение Василица ще достигнат до семейства и деца изпаднали в трайна бедност или намиращи се в трудни условия.

 

Благодарим ви, че участвахте в съвместната благотворителна кампания на Wooden Spoon, Home of Wool и сдружение Василица!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *