Колаборация с Amanda Scott от Little Southern Life

Това е Аманда, съпруга, майка на три деца и човекът зад Little Southern Life. От началото на 2019 тя започва своята нова мисия, да првърне дома си устойчиво и безопасно място за цялото семейство.

Аманда винаги си е мечтала за възглавница за сядане на пейката до прозореца в спалнята. И тъй като размерът на пейката не беше традиционен, тя много се зарадва, че в студиото ние можем да изработим всякакви размери и да създадем възглавница за сядане специално за нея.

За калъф на възглавницата, тя си избра 100% памучен плат, много издържлив и перфектен за подобни проекти. А финалният акцент беше и вълненото одеяло, с което и съдействахме, за да стане мястото още по-уютно.

“Home of Wool създадоха тази прекрасна ръчно израбоена възглавница за пейки за спалнята ми. Винаги съм искала подобна, ти те напарвиха мечатата ми реалност. Новата ми цел е да сменя всички конвенционални матраци в дома ми с вълнени. Това е инвестиция, която наистина ще си заслужава.”

Благодарим ти за доверието, Аманда! За нас беше изключително удоволствие да работим заедно за вашия нов и здравословен дом!

Можете да прочетете как Аманда промени дома си ето тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *