Колаборация с Camu & Morrison

Тази прекрасна стая е проектирана от невероятния екип на студиото Camu & Morrison в Лондон. Това е японска кино стая с подови настилки (татами), ръчно боядисани тъкани за стените от лен, винтидж африкански текстилни възглавници и възглавница/ матрак за кушетка от вълна.

Имахме честта да си сътрудничим с тези професионалисти няколко пъти преди това, така че, когато отново се свързаха с нас с молба да създадем персонализиран матрак за този проект, бяхме много развълнувани да се присъединим! Кушетката е изградена от три еднакви възглавници, пълни с нашата 100% натурална вълна. Клиентът желаеше матракът да бъде достатъчно висок и затова направихме възглавниците, от които той се състои с дебелина 20 см. Също така, за дамаска клиентът се беше спрял на много тъмен, индиго цвят и беше избрал определена материя, която искаше да използва.

Работата с тъкани, предоставяни от клиентите, е нещо, което приемаме с радост, тъй като ни дава възможност да дадем на клиентите си 100% удовлетворение от продуктите, които създаваме за тях.

Завършеният вид на матрака беше точно това, което клиентът искаше да види. А ние сме много горди, че имахме още една възможност да работим с толкова талантливи интериорни дизайнери! Благодаря ви, Наташа и Киал, че ни избрахте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *