Колаборация с Erin Fetherston & Kimberly Van Der Beek

Тази красива и уютна стая бе създадена от Ерин Федерсон, а поводът бе рождения ден на най-добрата ѝ приятелка. Tя искаше да създаде масто за любими домашни занимания за Кимбърли и нейните деца, място където могат да се забавляват и да прекарват време у дома. Ерин помогна на Кимбърли да създаде и уединено и безопасно място, за нейното пето дете, което беше на път.

Ерин ни се довери да създадем матрака за кушетката. За калъфа на вълнения матрак избра 100 % лен, тъй като искаше бохемска атмосфера, създадена от топла цветова палитра и меки материи.

 

„Биоразградимите, екологични продукти са изключително важни и за мен и за Кимбърли. Важно е да бъдат и безопасни, осоено за домове с деца. Заради това избрахме ръчно направен матрак от Home of Wool, в който липсват всички токсини, които опбикновено присъстват в конвенционалните матраци.”

Изключително сме щастливи, че Ерин, Кимбърли и прекрасните деца се радват на преобразяването на пространството, в което участие взехме и ние. Благодарим ви, че ни избрахте!

Повече за промяната можете да прочетете в блога на Ерин тук.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *