Home of Wool в дома на Аби от Twist Me Pretty

По този проект работихме с великолепния лайфстайл блогър Аби от Twist Me Pretty и интериорния дизайнер Тана Хелоус.

Аби беше в процес на обновяване на дома си, когато се свърза с нас. Имаше огромна пейка до прозорците и си мечтаеше за възглавница за сядане, която да допълва визията за светъл и приятен дом. Проект, за който трябваха сръчни ръце и висококачествени материали. И ето тук се намесихме ние.

Щом видяхме снимките и дизайнерските идеи, разбрахме, че за нас ще е чест да се заемем с това предизвикателство. След като обсъдихме размерите, дебелината на възглавницата и най-подходящата материя, се захванахме за работа. А споменахме ли дължината на пейката? Е, ето така изглежда 4-метрова възглавница за сядане.

Аби и Тана искаха да създадат уютно пространство за цялото семейство с много естествена светлина. Аби държеше възглавницата да е от изцяло естествени материали. Платът, който използвахме за възглавницата е 100% памук. Добавихме и фитил по ръбовете, за да завършим класическия дизайн. Резултатът беше фантастичен, а най-важното бе, че успяхме да сбъднем мечтата на Аби:

„Толкова много обичаме новото слънчево пространство у дома. Това е едно от любимите ни места вкъщи. И със сигурност това е така и благодарение на Home of Wool! Възглавницата е пълна с естествена, чиста и мека вълна. И се почиства толкова лесно!”

Можете да прочетете повече за сбъдната мечта за светъл и уютен дом на Аби тук. За нас беше голямо удоволствие да бъдем част от този проект!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *