🐑

Неповторимо качество на съня за оптимално развитие

🐑

Предпазва бебето ви от вредни химикали и техните изпарения (ЛОС)

🐑

Драстично намалява риска от алергии

🐑

Комфортен сън без потене през нощта

🐑

 Перфектна опора за правилна поза по време на сън

🐑

Естествени материали, на които може да се доверите

вълнени бебешки продукти за здравословна среда за сън

Здравословна среда за сън

Нашите продукти са направени само и единствено от естествени материали. Те не съдържат никакви синтетични материи, нито пък са пръскани с токсични химикали.  Това ги прави изключително подходящи за бебета и деца. Позволете на бебето ви да расте, играе и спи в здравословна среда без органични летливи съединения (ЛОС), забавители на горене и химикали. Използвайки само платове, сертифицирани по GOTs и OEKO-TEX, и пълнеж от натурална вълна, нашите занаятчии ръчно ще изработят всичко необходимо за вашето дете изцяло по поръчка.

Нежни и чисти

Вълната е изключително дишаща материя, която перфектно отделя влагата. Нейната нежна и безопасна повърхност е силно антибактериална и резистентна към плесен. Това я прави чудесен избор за най-малките, тъй като не спарва, предпазва от потене и по естествен начин се запазва чиста от бактерии.

нежни и чисти вълнени бебешки продукти
вълнени бебешки продукти без риск от алергии

Без риск от алергии

Вълната не позволява развитието на вредни акари и по този начин може да предпази децата ви от астма, алергии и най-различни дихателни проблеми. Благодарение на хипоалергенните си качества, вълната и естествените платове осигуряват безопасна и здравословна среда дори и за най-чувствителните бебета.

Изработени за по-светло бъдеще

Вълната е биоразградим, екологичен и устойчив материал, който ще осигури по-здравословно бъдеще за децата ни. Благодарение на нашите практики за нулев отпадък, изделията, които изработваме, имат минимален екологичен отпечатък и предлагат несравнимо качество и трайност.

детска ръка върху вълнен матрак

Довериха ни се повече от 12000 семейства

Получихме над 2500 5-звездни отзива

Постелката се получи точно, каквато я исках! Дадох нестандартни размери, за да обособя мястото за игра между леглото и стените. Криси бе много услужлива и много ми помогна в процеса, изключително доволна съм и от крайния продукт. Благодаря!

Милена Трифонова

Обичам това гнездо, почти колкото Ая, която сладко дреме в него, дори в момента. Дизайнът е толкова изтънчен, материите са просто вълшебни на допир, а вълната отвътре е напълно автентична. Препоръчвам на всяка майка, която търси подобен продукт да избере точно този!

Данина Х.

Моят Крис е на една годинка и спи много добре на възглавничката. Според мен има подобрение и в качеството на съня, благодарение на нея. Препоръчвам!

Юлия

Не бях сигурна, че имаме нужда от такава възглавница и доста се чудих преди да я купя, но сега съм много щастлива, че го направих. Бебка спи между мен и мъжа ми и се чувства много добре. Усещаме къде точно се намира и я пазим, а и сега мъжа ми се включва по-често в грижите през нощта. Чудесен продукт!

Кристина Ванчева

Супер е, че има хора като вас, които създават чисти продукти и работят с и устойчиви материали. Вълната е супер яка материя с безброй качества и се надявам повече хора да си припомнят колко ценни са благата на природата! С помощта на това чувалче и нашата Калина вече знае това!

Александър Г.

Много добре изработено изделие, впечатлена съм от качеството на лена и детайлите - цип, връзки, калъф - всичко е много добре направено. Браво на майсторите!

Криста

Имате въпроси?

Всички материали и тъкани, с които изработваме изделията си, са изцяло естествени, без никакви химикали, избелители и багрила (с изключение на тъканите с райета, в които са вплетени цветни влакна), синтетика. Пълнежът от вълна и почти всички платове са сертифицирани по Oeko-Tex или GOTS стандарт.

Ателието ни е базирано в София, където на ръка сътворяваме всяко изделие.

Изработката на по-малките артикули отнема 4-6 работни дни, а на по-големите – 7-10 работни дни. Можем и да приоритизираме вашата поръчка за изпълнение в рамките на 3 работни дни.

Ние изработваме всички наши продукти по поръчка, така че можем да ги изпълним в размера и формата, от които се нуждаете. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите по вашата заявка.

Предлагаме безплатна доставка до вашата врата за всички поръчки в България и по целия свят.

Вълната, с която изработваме изделията си, взимаме от българска фабрика, която изкупува и пере вълна от български и европейски стада с екологично и традиционно животновъдство. Стадата са малки и средно големи, където отношението към овцете е хуманно. Порочни практики като мулезиране не се допускат и никога не са били прилагани върху овцете, отглеждани в България и Европейския съюз. Животните се хранят с характерните за тях треви, билки и храстовидни растения.

 • Home of Wool Бебешка възглавницаHome of Wool Бебешка вълнена възглавница с бебе
  72.00 лв.126.00 лв.

  Безопасна и здравословна алтернатива – изцяло естествена, без синтетика и с възможност за пълна персонализаия. Тази бебешка възглавница в с по-ниска част в средата, където лежи главичката на бебето.

  Вълната е изключително дишащ материал и поддържа хладно през лятото и топло през зимата. Отделя влагата изключително бързо и не спарва.

  Тя е хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора, страдащи от алергии и множествена химична чувствителност (MCS). Устойчива е на плесен и прахови акари. Антимикробна и антибактериална е.

  Изработена без никакви химикали и синтетика, включително забавители на горенето и лепила, тази възглавница осигурява безопасна среда за детето.

  Бихме могли да изработим в различни размери и форма по поръчка.

  100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

 • Home of Wool Вълнен обиколник за кошараHome of Wool Вълнен обиколник за кошари Stokke Mini & Bed
  Конфигурирай за цена

  Осигурете комфорт за вас и за бебето с този ръчно изработен вълнен обиколник за кошара.

  Вълната е хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора, страдащи от алергии и множествена химична чувствителност (MCS). Устойчива е на плесен и прахови акари. Антимикробна и антибактериална е. Изключително дишащ материал.

  Изработен без никакви химикали и синтетика, включително забавители на горенето и лепила, обиколникът осигурява безопасна среда за детето.

  Бихме могли да изработим в различни размери и форма по поръчка.

  100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

 • Home of Wool Вълнен обиколник за кошара тип змияHome of Wool Вълнен обиколник за кошара тип змия в легло
  Конфигурирай за цена

  Изцяло натурален обиколник с възможност за пълна персонализация. Калъфката се сваля и пере.

   

 • Home of Wool Вълнен протектор за детско леглоHome of Wool Вълнен протектор за детско легло с ластици
  Конфигурирай за цена

  Подарете по-спокоен сън на детето си докато защитавате матрака от нощни инциденти с този изцяло натурален протектор. Вълнената материя е едновременно плътна и невероятно мека за максимален комфорт. Изработен от вълнена материя с устойчивост на петна, плесен и прах, протекторът може да бъде и ланолизиран, за да стане непромокаем.

  Вълненият протектор е хипоалергенен, биоразградим и не е третиран с избелващи продукти, багрила и химикали.

 • Home of Wool Вълнена възглавница за кърмене със сваляща се калъфкаHome of Wool Вълнена възглавница за кърмене със сваляща се калъфка
  Конфигурирай за цена

  Осигурете комфорт и безопасност за вас и за бебето с тази ръчно изработена възглавница за кърмене.

  Пълнежът от вълна осигурява стабилна опора, но и усещане за мекота. Вълната е изключително дишащ материал и поддържа хладно през лятото и топло през зимата. Отделя влагата изключително бързо и не спарва.

  Тя е хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора, страдащи от алергии и множествена химична чувствителност (MCS). Устойчива е на плесен и прахови акари. Антимикробна и антибактериална е. 100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

  Изработена без никакви химикали и синтетика, включително забавители на горенето и лепила, тази възглавница за кърмене осигурява безопасна среда за детето.

  Бихме могли да изработим в различни размери и форма по поръчка. Предлагаме и опционален свалящ се калъф за по-лесна поддръжка.

  РАЗМЕР: 50 x 43 x 13 см

 • Home of Wool Вълнена възглавница за кърмене с връзкиHome of Wool Вълнена възглавница за кърмене с връзки с модел
  Конфигурирай за цена

  Осигурете комфорт и безопасност за вас и за бебето с тази ръчно изработена възглавница за кърмене. Пълнежът от вълна осигурява стабилна опора, но и усещане за мекота.

  Вълната е изключително дишащ материал и поддържа хладно през лятото и топло през зимата. Отделя влагата изключително бързо и не спарва. Тя е хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора, страдащи от алергии и множествена химична чувствителност (MCS). Устойчива е на плесен и прахови акари. Антимикробна и антибактериална е. Изработена без никакви химикали и синтетика, включително забавители на горенето и лепила, тази възглавница за кърмене осигурява безопасна среда за детето. 100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

  Бихме могли да изработим в различни размери и форма по поръчка.

  Предлагаме и опционален свалящ се калъф за по-лесна поддръжка.

  РАЗМЕР: 160 х 35 см

 • Home of Wool Вълнена възглавница за споделен сънHome of Wool Вълнена възглавница за споделено спане без калъф
  Конфигурирай за цена

  Подарете на бебето си спокоен, защитен сън с тази ръчно изработена възглавница за споделен сън.

  Пълнежът от вълна осигурява ненадминат комфорт, който води до по-дълъг и възстановяващ сън. Вълната е изключително дишащ материал и поддържа хладно през лятото и топло през зимата. Отделя влагата изключително бързо и не спарва.

  Вълната е хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора, страдащи от алергии и множествена химична чувствителност (MCS). Устойчива е на плесен и прахови акари.

  Изработена без никакви химикали и синтетика, включително забавители на горенето и лепила, тази възглавница за споделен сън осигурява безопасна среда за детето.

  Бихме могли да изработим в различни размери и форма по поръчка.

  Опционална допълнителна подложка за превръщането на възглавницата в матраче.

  РАЗМЕРИ:

  Общо – 79 см дължина x 46 см ширина
  Среда – 59 см x 20 см (разстоянието между високите страни)

 • Home of Wool Вълнена възглавница Топончино с калъфкаHome of Wool Вълнена възглавница Топончино с калъфка
  Конфигурирай за цена

  Осигурете на новороденто чувство за сигурност с възглавницата Топончино.

  Вълната е изключително дишащ материал и поддържа хладно през лятото и топло през зимата. Отделя влагата изключително бързо и не спарва. Тя е хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора, страдащи от алергии и множествена химична чувствителност (MCS). Устойчива е на плесен и прахови акари. Антимикробна и антибактериална е. Изработена без никакви химикали и синтетика, включително забавители на горенето и лепила, тази възглавница за кърмене осигурява безопасна среда за детето.

  100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

  Бихме могли да изработим в различни размери и форма по поръчка.

  РАЗМЕР: 37 x 67 см

 • Home of Wool Вълнена завивкаHome of Wool Време за юргани - 5 причини да изберете вълнена завивка
  Цени от 295 лв

  Насладете се на предимствата на по-дълбокия и по-спокоен сън с тази изцяло естествена вълнена завивка. Вълната регулира температурата така както никой друг материал и поддържа хладно през лятото и топло през зимата, позволявайки ви да спите по-продължително и по-дълбоко. Успешно отделяйки влагата, вълната ви помага да забравите за нощните изпотявания, осигурявайки сух и непрекъснат сън.

  Изцяло натурални и изработени без токсични химикали и без Летливи органични съединения (ЛОС). Хипоалергенни и подходящи както за новородени, така и за хора, страдащи от алергии и множествена химична чувствителност (MCS). Устойчиви на плесен и прахови акари. Пълнежът от вълнa e естествен забавител на горенето, а освен това е антимикробен и антибактериален.

  100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

  Изберете вашите предпочитания от полетата по-долу, за да калкулирате цена:

 • Home of Wool Вълнена пелена за изписванеHome of Wool Вълнена пелена за изписване използвана като одеяло
  234.00 лв.

  Пелена за изписване на новородени, съчетаваща усещане за мекота и комфорт.

  Изцяло натурална и изработена без токсични химикали и без Летливи органични съединения (ЛОС). Хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора, страдащи от алергии и множествена химична чувствителност (MCS). Устойчива на плесен и прахови акари. 

  100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

 • Home of Wool Вълнена подложка за повиванеHome of Wool Вълнена подложка за повиване- характеристики
  Конфигурирай за цена

  Осигурете комфорт и безопасност за вас и за бебето с тази ръчно изработена възглавница за смяна на пелени.

  Пълнежът от вълна осигурява стабилна опора, но и усещане за мекота.

  Вълната е изключително дишащ материал и поддържа хладно през лятото и топло през зимата. Отделя влагата изключително бързо и не спарва.

  Тя е хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора, страдащи от алергии и множествена химична чувствителност (MCS). Устойчива е на плесен и прахови акари. Антимикробна и антибактериална е.

  Изработена без никакви химикали и синтетика, включително забавители на горенето и лепила, подложката осигурява безопасна среда за детето.

  Бихме могли да изработим в различни размери и форма по поръчка.

  100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

 • Home of Wool Вълнена кръгла постелка за играHome of Wool вълнена постелка за игра - с дете
  Цени от 249 лв

  Осигурете комфорт и безопасност за вас и за бебето с тази ръчно изработена постелка за игра.

  Вълната е изключително дишащ материал и поддържа хладно през лятото и топло през зимата. Отделя влагата изключително бързо и не спарва.

  Тя е хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора, страдащи от алергии и множествена химична чувствителност (MCS). Устойчива е на плесен и прахови акари. Антимикробна и антибактериална е.

  Изработена без никакви химикали и синтетика, включително забавители на горенето и лепила, постелката осигурява безопасна среда за детето.

  Бихме могли да изработим в различни размери и форма по поръчка.

  Предлагаме и свалящ се калъф за по-лесна поддръжка.

  100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

  Изберете от опциите по-долу, за да калкулирате цена: