Home of Wool merino wool blanket set up

ПОРЪЧКИ

Ателието ни е базирано в София, където на ръка сътворяваме всяко изделие.

Не бихме препродали върнат продукт, ще го дарим.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ

Не таксуваме допълнително за персонализиране на поръчките. Изчисляваме всяка цена в зависимост от размера и формата на всеки артикул, избора на платове и необходимото количество вълна.

Ние изработваме всички наши продукти по поръчка, така че можем да ги изпълним в размера и формата, от които се нуждаете. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите по вашата заявка.

ПЛАЩАНИЯ

Защитаваме всяка отделна покупка с помощта на технологията за криптиране на Secure Socket Layer (SSL). Данните на кредитната ви карта, както и личната ви информация, са защитени.

Приемаме: кредитни и дебитни карти, PayPal и банкови преводи.

Банкови преводи: Ако предпочитате да платите чрез банков превод, имайте предвид, че всички такси за транзакците трябва да бъдат покрити от клиента. За банковите ни данни, моля изпратете ни съобщение. Ще започнем да работим по поръчката ви веднага щом цялата сумата по поръчката бъде получена. В случаите, в които се налага ще изпратим допълнителна фактура за евентуални разлики в получената от нас сума поради валутни курсове или банкови такси.

Плащане на вноски: Можем да разделим плащането на няколко вноски без лихва. Изпратете ни съобщение за подробности. Поръчката ще бъде изпратена веднага щом получим пълната сума.

ПЛАТОВЕ & МАТЕРИАЛИ

Нашите платове и пълнеж са напълно естествени, без никакви химикали, избелители и багрила (с изключение на тъканите с райета, в които са вплетени цветни влакна), а културите не са третирани с пестициди и фунгициди.

Въпреки това, продуктите ни не са „сертифицирани органични продукти“. Предлагаме платове и пълнеж от вълна сертифицирани по Oeko-Tex и GOTS стандартите. Сертификатът Oeko-Tex показва, че тъканта и влакната са тествани за вредни вещества и отговарят на човешко-екологичните изисквания на стандарта, точно определен за бебешки продукти. Сертификатът GOTS, удостоверява, че сертифицираният плат е органичен.

Не. Основната ни цел е да предлагаме напълно чисти продукти без химикали. Вълната е естествено огнеустойчива без добавените химикали, които забавят горенето, често срещани в конвенционалните матраци. Ето защо пожарникарите носят вълнени униформи, а производителите на естествени спални принадлежности използват вълна в своите продукти, за да отговарят на противопожарните изисквания.

Вълнените ни изделия ще пристигнат при вас напълно чисти и без каквито и да било насекоми. Въпреки това, както с всичко направено от вълна, молците могат да бъдат привлечени към нея. Вълната се уврежда не от възрастните молци, а от ларвите на молците и килимните бръмбари.

Ако сте забелязали молци в дома си или имате активно заразяване, горещо ви съветваме да не купувате вълнени изделия, преди първо да премахнете инфекцията. Ако видите молци, които летят в къщата ви, те най-вероятно не са молци за дрехи, а от вида, който заразява брашно и зърна. Дрешните молци не обичат светлина и обикновено се крият, така че може никога да не ги видите. Рядко атакуват често използвани предмети, по-скоро предпочитат тези, които са опаковани и скрити, особено ако по тях има петна от храна или други атрактивни аромати.

Молците и бръмбарите могат да преминат през изключително тесни пространства. Ако трябва да съхранявате вълнен продукт, съветваме да използвате затварящи се пластмасови торбички или пластмасови кутии. Увийте изделието в чист памук, за да го предпазите от конденз.

Имате други въпроси? Ще се радваме да отговорим!

Свържете се с нас

Няма продукти в количката.