Home of Wool в дома на Stefana Silber

О, Home of Wool e в България? Аз съм от България!Така се запознахме със Стефана, която стои зад вдъхновяващия лайфстайл блог StefanaSilber.com.

Развълнувахме се много, когато Стефана ни откри в Инстаграм. А когато ни предложи да работим по този съвместен проект не се и поколебахме да кажем Да! и да изработим и изпратим малка част от нашето Home of Wool семейство към красивия ѝ дом. Така нашата възглавница за сядане с пълнеж от натурална вълна отпътува за Мериленд, САЩ.

Когато се свърза с нас Стефана вече беше завършила стената със секциите и вградената пейка под прозореца. Вълнената възглавница щеше да превърне мечтания кът за четене до прозореца в реалност.

Оптималната височина на възглавницата за това пространство бе 8 см. Изработихме възглавницата за сядане точно с такaва дебелина. Материята, която Стефана избра за калъфа на своята вълнена възглавница за сядане е 100% памук. Естественият и неизбелен цвят на памучната материя, фитилът по ръбовете и копчетата са прекрасно допълнение към интериора.

В годините, в които израснах в България, всичко се изработваше от естествени материали. Запозната съм с всичките им предимства и с качествата на вълната, разбира се. Все още, когато е възможно използвам естествени материали в дома си. Издръжливостта и красотата им са ненадминати от който и да е изработен от човека материал. 

Българите традиционно отглеждат овце. Животът близо до природата е все още на почит в България. Отнасят се с уважение към животните и растенията. Вълната е естествен, възобновяем и биоразградим материал. Нашите предшественици са я използвали за облеклото и за домовете си векове наред. Много се развълнувах, когато разбрах, че Home of Wool пази традициите живи и даже е техен посланик дори и тук – в САЩ.“ – Stefana Silber

Благодарим, Стефана, за възможността нашата възглавница от вълна да присъства в твоя красив и уютен дом!

Купете сега

  • Home of Wool вълнена възлавница за сядане 8 смвълнена възлавница за сядане 8 см с памучен плат и мини фитил

    Ръчно изработена и с възможност за пълна персонализация на размер, материя, форма, дизайн и детайли.

    Без каквито и да било химикали, токсини и без Летливи органични съединения (ЛОС). Хипоалергенна и подходяща както за новородени, така и за хора страдащи от алергии и чувствителност към химикали. Отблъсква акарите и плесентаПълнежът от вълнa e естествен забавител на горенето, а освен това е антимикробен и антибактериален.

    100% биоразградим продукт, изработен с устойчиви и възобновяеми материали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *