• Вълнена възглавница за кърмене със сваляща се калъфка

  72.00 лв.292.50 лв.
  Тази вълнена възглавница е изработена ръчно, за да ви осигури комфорт и подкрепа докато кърмите, за да можете да се отпуснете и да се наслаждавате на бебето си. Вдъхновена от желанието да създадем най-доброто, възглавницата се отличава със 100% вълнен плат и пълнеж.

  Време за изработка: 1-2 седмици

 • Вълнена възглавница за споделено спане

  333.00 лв.387.00 лв.

  Подарете на бебето си спокоен, защитен сън с тази ръчно изработена възглавница за споделено спане, която е проектирана да пасва идеално на матрака на родителите. Повдигнатите страни обграждат бебето, така че всички да могат спокойно да спят заедно. Естествената, изцяло вълнена възглавница нежно прегръща бебето ви, така че то да се чувства в безопасност, като същевременно не му позволява да се търкаля или обръща.

  Време за изработка: 1-2 седмици

 • Вълнена подложка за повиване

  184.50 лв.315.00 лв.

  Изцяло натурална повивалня, чиста от синтетики, която може да персонализирате, за да отговаря точно на вашите нужди.
  Външният калъф се сваля и пере в пералня. Високите контури имат ципове за улеснено вадене на вълната. В средата има вълнена възглавница, която прави повивалнята мека и удобна.

  Време за изработка: 1-2 седмици

 • Вълнена възглавница Топончино с калъфка

  153.00 лв.

  Възглавницата Топончино осигурява на новороденото чувство за сигурност. Честа практика е майката да спи с възглавницата няколко нощи, за да поеме тя нейния аромат. Така, близо до възглавницата за бебето ще означава близо до мама. Запазвайки топлинта и аромата на родителя, възглавницата може да помогне за по-лесно прехвърляне от прегръдката на мама към поставянето на бебето в легълцето или прехвърлянето в ръцете на друг член от семейството.

  Време за изработка: 1-2 седмици

 • Вълнен матрак за плетен кош за новородено / Опционални протектор, чаршаф, калъф

  49.50 лв.180.00 лв.

  Най-добрият здравословен матрак за деца, съчетаващ ръчна изработка и луксозен комфорт. Подобрете* съня на детето си с този поддържащ, но мек на допир матрак, изработен само с най-чистите материали.

  Размер: 75 x 30 x 5 см

  Време за изработка: 1-2 седмици

 • Вълнен матрак за овален кош Halo

  243.00 лв.387.00 лв.

  Най-добрият здравословен матрак за бебета, съчетаващ ръчна изработка и луксозен комфорт. Подобрете* съня на детето си с този поддържащ, но мек на допир матрак, изработен само с най-чистите материали. Матракът пасва идеално на Halo Bassinest.

  Време за изработка: 1-2 седмици

 • Бебешко чувалче за спане

  207.00 лв.

  Това изцяло вълнено спално чувалче е създадено, за да накара вашето бебе да се чувства прегърнато и в безопасност. Може да сте спокойни, че детето ви ще бъде топло, но не прекалено топло през цялата нощ. Вълнената ни материя е мека, но много плътна. Може да се пере в пералня.

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВРАТАТА ВИ

Няма продукти в количката.