Талантливата дизайнерка Сачи Лорд участва в интериорно предизвикателство с помощта на Home of Wool

The One Room Challenge е едно от най-дългоочакваните онлайн събития от света на дизайна. Предизвикателството дава възможност на инфлуенсъри от сферата на интериорния  дизайн да представят процеса, през който минават, докато изцяло трансформират определено пространство. Във всеки кръг се селектират по двадесет участници, които да изпълнят предизвикателството като “водещи дизайнери“. The One Room Challenge е празник на креативността, дизайнерското вдъхновение и оригиналните идеи.

Подтикната от страстта си към интериорния дизайн, талантливата Сачи Лорд се включва за пореден път, за да вдъхне живот на автентичните си идеи. Основната ѝ цел е да промени изцяло интериора на спалнята си, а ние не можем да спрем да се възхищаваме на крайния резултат. Погледнете това произведение на изкуството!

Сачи и съпругът ѝ Майк поемат сериозно предизвикателство. В рамките на 8 седмици те трябва да завършат проекта си –  цялостна промяна на техните спалня и баня, чиито мебели и декор да се сменят и разместят, стените да се пребоядисат, да се сменят дръжките и бравите и да се заменят щорите на прозорците с нови. Резултатът от това предизвикателство говори сам за себе си.

Уникална трансформация, в която се вижда вложеното старание към всеки един елемент от интериора. Както се казва, „Дяволът е в детайлите“.

Вълнената възглавница за табла на легло, перфектно изработена от нашите занаятчии, е идеалният завършек на леглото с балдахин в спалнята на Сачи. Всички изисквания относно индивидуалните размери и кожените връзки за по-стабилно захващане към рамката са напълно удовлетворени. Изборът на 100-процентова вълна, от друга страна, е в прекрасно допълнение с останалите текстури в интериора.

Благодарим ти, Сачи, че позволи на Home of Wool да бъде част от преобразяването на твоята спалня!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *