Нашата мисия

В Home of Wool сме посветени на изработването на естествени поръчкови матраци, спални, детски и декоративни текстилни изделия, които ще променят идеята ви за домашен комфорт и здравословна среда.

Заслужавате да спите пълноценно, да се събуждате регенерирани и да живеете в здравословен дом. Ние вярваме, че вашето здраве никога не трябва да бъде изложено на риск в резултат на вредното въздействие на токсичните синтетични материи и химикали, които се намират в конвенционалните мебели и продукти за спалня.

В основата на това, което правим, е идеята, че природата ни осигурява всичко необходимо, за да създадем несравнимо ниво на комфорт, надминаващо всяка синтетична алтернатива. Луксозни, изцяло естествени и прецизно ръчно изработени, нашите изделия ще ви дарят със здравословна среда, където вие и вашето семейство може да се наслаждавате на безкрайните предимства на чистата вълна, лен, коприна и органичен памук.

Ние изработваме продукти без синтетика, химикали и токсини, използвайки чисти, естествени материали като органичен памук, вълна, лен и коприна. Всяко изделие е създадено, за да подобри вашата среда за живот, сън и отдих, където да почивате спокойно, знаейки, че сте избрали най-здравословния вариант за вас и вашите близки!

Ние правим всичко по поръчка, за да пасне на вас, вашето пространство и нужди. Всеки човек е различен и уникален, така че ние отделяме времето да разберем вашите желания и предпочитания и работим с вас, за да създадем персонализирано решение, което е точно за вас.

Ние сме семеен бизнес, чиято главна цел е да ви предостави възможно най-добрите продукти и преживяване. Ние се ангажираме със 100% удовлетвореност на клиентите и непрекъснато обновяваме и търсим нови начини за подобряване на нашите продукти.

Нашите продукти се произвеждат по устойчив начин, с минимално въздействие върху околната среда от началото до края – от устойчиво отглеждане на материалите до пълна биоразградимост след края на живота на изделията. Те са проектирани да бъдат лесно поправяни и ремонтирани. С всяка покупка можете да сте спокойни, знаейки, че оказвате положително въздействие върху планетата, като получавате екологичен продукт, който ще ви служи за цял живот.

Ние ценим общото благо и подкрепяме няколко благотворителни организации.

Уверени сме, че нашите продукти могат да ви помогнат да спите по-добре, да живеете по-здравословно и да създадете по-комфортен дом. Каним ви да се присъедините към нашата мисия, като направите крачка към преобразяването на вашия сън и дом!