Нашата мисия

Вярваме в съзнателните избори и затова ние, Home of Wool, даваме лесна възможност на клиентите ни да правят такива. Използвайки мъдростта на природата като източник на вдъхновение, ние създаваме иновативни матраци, възглавници, завивки, чаршафи и аксесоари за дома изцяло от естествени материали. Гордеем се, че за изработката им влагаме необработени материали като вълна, памук, лен и коприна, произведени в България и Европа.

Прекарваме 1/3 от живота си в сън. Избирайки изцяло натурален и биоразградим матрак, ние подобряваме здравето си и подпомагаме екологичното равновесие на планетата.

Изпитваме неподправено щастие, когато изпращаме на клиентите си продукт, който внася положителна промяна в живота им. А това няма цена! За нас са важни не само интериорните решения и създаването на дълготрайни продукти. Ние от Home of Wool поставяме на централно място и здравето и средата, в която живеете. Продуктите ни имат възможно най-чистия състав, за да бъдат подходящи за хора, страдащи от алергии и непоносимост към синтетични материали.

Екипът ни се стреми не само да създава матраци, но и да подобрява качеството на съня ви. За нас не е достатъчно само да изработваме стилни продукти за дома – нещо повече – ние искаме да притежавате уникални, ръчноизработени артикули, създадени специално за вас и вашите нужди. Всеки продукт е направен, с мисъл както за клиентите ни, така и за околната среда.

Стремим се да създаваме възможно най-чистите продукти, а за да постигаме това, не прибягваме до никакви компромиси. Нито с процеса на изработка, нито със собствените ни ценности. Ние вярваме, че хората не трябва да бъдат поставяни в ситуации, в които трябва да избират между качеството и дизайна на определен продукт. Това води и до нашето убеждение, че действията ни днес, не трябва да бъдат за сметка на утрешния ден!

Мечтаем за спокойно, здраво и устойчиво бъдеще за нашите деца. Нека заедно да създадем един по-добър дом за децата ни! Присъединете се към нашата мисия!