Нашето ателие

През септември 2017 разбрахме, че е дошло времето за промяна. Тогава поставихме началото на на една нова вълнуваща глава в историята ни – преместването в новото ни ателие, специално пригодено за всичките ни нужди. Най-накрая се сдобихме с пространството, от което се нуждаехме, за да разширим творческия си размах, за да създаваме най-уникалните продукти за своите клиенти.

Ателието ни, изградено изцяло според принципите на Фън Шуй, заема специално място в нашите сърца. То не е само простраство, където създаваме продуктите си. То е и нашият втори дом, нашето фотографско студио, зоната, в която пишем, мястото за срещи, където семейството и приятелите ни са винаги добре дошли.

Законите и принципите на Фън Шуй са от огромно значение за нас. Ние ценим дълбоко творческия процес на всеки един член от нашия екип. Стремим се да постигнем баланс между архитектурния дизайн на нашето пространство и “невидимите сили”, които ни заобикалят – същите тези сили, които свързват вселената ни и хората, които я обитават на единствената планета, която можем да наречем свой дом. Всички тези фактори заедно формират енергията “Чи”.

С изключително важен принос за постигането на “Чи” е присъствието на висококачествени и екологични материали в дома. Затова и всички материи, които използваме в ателието ни, са безопасни и не съдържат никакви токсини. Екипът ни вярва в устойчивото развитие – това е и друга причина, поради която създаваме екологични продукти за дома – чрез тях заяваваме отговорната си позиция и даваме пример за наглед дребните, но важни избори, които правим всеки ден.

Творческото ни пространство е изолирано от вредни влияния, което позволява на нашите майстори да се концентрират върху най-същественото, а именно – придържането към традиционните занаятчийски методи, които са в унисон с екосистемата на нашия географски регион. В крайна сметка, за нас не е достъчно единствено да изработваме висококачествени продукти. За нас е от изключтелна важност да създаваме по-добро бъдеще, започвайки от днешния ден. Защото децата разчитат на нас.