Политика на магазина

Home of Wool - handmade just for you

Изработката на по-малките артикули отнема 4-6 работни дни, а на по-големите – 7-10 работни дни.

В зависимост от текущото натоварване, времето на изработка може да варира с няколко дни.

Можем да приоритизираме вашата поръчка за изпълнение в рамките на 3 работни дни.

Моля, свържете се с нас и ние ще ви изпратим линк, за да направите вашата бърза поръчка.

Такса: 25% от цената на продукта.

Приемаме плащания чрез банкови карти, банкови преводи и PayPal.

Предлагаме безплатна доставка до вашата врата за всички поръчки в България и по целия свят. Предлагаме и опции за платена доставка, за които бихте могли да прочетете по-долу.

Поръчките за всички държави се изпращат на база DDP (платено мито за доставка), така че данъците и митата са включени в крайната цена. Ще получите поръчката си до врата и няма да е необходимо да я освобождавате от митница, ако пазарувате от страна, различна от България.

Едиствено за Обединените арабски емирства (ОАЕ) пратките от чужд произход трябва да се вземат лично от централната пощенска станция.

Можем да организираме вашата доставка и до пощенски кутии, но моля, уверете се, че вашата пощенска кутия може да приема пакети с конкретния размер, в противен случай вашата пратка може да се върне към нас.

Силно ви съветваме да следвате информацията си за проследяване онлайн за подробни актуализации, за да знаете кога вашата пратка ще пристигне в пощенския офис.

Всички артикули са опаковани в рециклируема пластмаса, която предпазва от замърсяване, вода и пробиви.

Моля, проверете вашата пратка при пристигане и не я приемайте ако е опаковката е силно повредена. По този начин пакетът ще ни бъде върнат и ще ви изработим и изпратим наново поръчката. Ако приемете повреден пакет, няма да можем да ви обезщетим.

Цена: Безплатна доставка до всяка част на България и на света.

Доставчик: За София доставяме лично пратката до вратата ви. За други градове в България работим с различни доставчици на куриерски услуги. За чужбина: Български пощи в сътрудничество с националните пощи във вашата страна, т.е. USPS в САЩ, Canada Post, Parcel Force във Великобритания, Australia Post и др. – всички те са 100% надеждни, без загубени пратки от хилядите изпратени от нас за над 5 години.

Условия за доставка:
При доставка на препоръчана поща е необходим подпис. Ако не сте у дома по време на доставката, пакетът ще бъде обработен според правилата на вашата национална поща. В повечето случаи, като САЩ, Канада, Австралия, Обединеното кралство, ще ви бъде оставена бележка, за да вземете пакета си от местния пощенски офис или да им се обадите да пренастроят доставката в подходящо време.

Време за доставка (приблизително, не е гарантирано):

 • България: от 1 до 5 работни дни, спрямо доставчика
 • Континентална част на САЩ – 3 седмици
 • САЩ (Хавай, АК) – 4 седмици
 • Canada – 3 weeks
 • Australia – 3 weeks
 • Азия – 3 седмици
 • Южна Америка – 3-4 седмици
 • European Union – 2 weeks

Цена: За пратки извън България цената на услугата ще видите при потвърждаване на поръчката.

Доставчик:
EMS в сътрудничество с националната поща във вашата страна, т.е. USPS в САЩ, Canada Post, Parcel Force във Великобритания, Australia Post и т.н.

Условия за доставка:
Необходим е телефонен номер. При доставка на препоръчана поща е необходим подпис. Ако не сте у дома по време на доставката, пакетът ще бъде обработен според правилата на вашата национална поща. В повечето случаи, като в САЩ, Канада, Австралия, Обединеното кралство, ще ви бъде оставена бележка, за да вземете пратката си от местния пощенски офис или да им се обадите, за да пренасочат доставката в подходящо време.

Време за доставка (приблизително, не е гарантирано):

 • Континентална част на САЩ – 2 седмици
 • САЩ (Хавай, АК) – 2-3 седмици
 • Канада – 2 седмици
 • Австралия – 2 седмици
 • Азия – 2 седмици
 • Южна Америка – 2 седмици
 • ЕС – 1 седмица

Ще ви изпратим проследяващ номер веднага щом изпратим вашата поръчка. Моля, следете връзката за проследяване чрез www.track-trace.com или на уебсайта на вашата национална поща:

САЩ: www.usps.com
Канада: www.canadapost.ca
Австралия: auspost.com.au
Великобритания: www.parcelforce.com

Актуализациите на състоянието за безплатна и приоритетна доставка са налични само след като колетът стигне митница във вашата страна.

Всички поръчки могат да бъдат проследени тук.

Партньорите ни за доставки в България и в международен план са изключително коректни и надеждни. Националната пощенска услуга е много надеждна във всички части на света и загубените пратки са изключителна рядкост в нашия опит да изпращаме в над 40 страни, включително САЩ, Канада, Австралия, Великобритания, ЕС.
Ако пратката ви бъде изгубена, ще изпратим замяна безплатно.
Свържете се с нас, ако вашият колет не е влязъл във вашата страна повече от 1 месец. Не можем да ускорим доставката, но можем да отправим официално запитване до пощата, за да се опитаме да намерим пратката.

Ако искате да анулирате вашата поръчка или част от нея, моля, свържете се с нас. Ще можем да анулираме продуктите, чиято изработка не сме започнали.

Няколко са причините, поради които не приемаме връщането на стока, получена в изряден вид, спрямо всички предварително договорени спецификации и размери.

Върнатите стоки обикновено се препродават или изхвърлят. Поради хигиенни съображения не можем да препродадем върната стока.

В допълнение, всички наши продукти са изработени по поръчка специално за вас и спрямо вашите индивидуални предпочитания. Сред основните ни ценности са намаляване на замърсяването на околната среда и редуциране на потреблението на суровини. Не бихме могли да допуснем изхвърлянето на тези стоки.

Ако продуктът, който сте поръчали пристигне при вас с производствена грешка (използвана е различна материя, изпълнен е грешен дизайн или неточен размер, с отклонение от повече от 5% по дължина или ширина), ще изработим нов. Можете да поискате замяна на стока с производствена грешка в рамките на 5 работни дни след доставката.

Вярваме в силата на осъзнатото пазаруване и смятаме, че една покупка не следва да бъде импулсивно решение. С удоволствие ще ви посрещнем в предварително уговорено време в ателието ни в София, ул. Горски пътник 43 A, за да поговорим за вълната, естествените материали и решенията, които бихме могли да намерим за вашия дом.